Despre noi

Increderea in calitatea produselor pe care le executam este data de calitatea furnizorilor nostri, pe care dorim sa o transmitem mai departe printr-o prelucrare riguroasa asigurata de tehnologia moderna si personalul calificat.

SIBELIUS SRL  este o firma cu capital privat integral romanesc, relativ tanara, infiintata la jumatatea anului 2004.

 

Avand in vedere tendintele de pe piata constructiilor initial ne-am concentrat oferta spre executia si montarea peretilor  cortina si tamplariei din profile de lemn, aluminiu otel si sticla, luminatoarelor, a executarii compartimentarilor interioare din sticla .

 

Firma noastra a executat si executa toate tipurile de fatade cortina: clasice, structurale si semistructurale, luminatoare, dar si tamplarie din profile atat izolate, cat si neizolate termic.

 

Intotdeauna am considerat ca responsabilitatea noastra este multumirea beneficiarilor nostri.

 

Pentru a veni in intampinarea celor ce aleg performanta ne-am completat oferta cu produse ce indeplinesc cerintele actuale, asfel incat sa ofere o gama cat mai completa de posibilitati si solutii pentru realizarea peretilor din sticla.

 

Pe langa calitatea lucrarilor efectuate, ofera clientilor o serie de avantaje, dintre care pot fi mentionate: consultanta tehnica la elaborarea proiectelor de executie, oferta gratuita pentru proiecte, raport optim calitate/pret, respectarea standardelor in vigoare pentru activitatile de productie/montaj, acordare de garantii suplimentare fata de cele uzuale etc.

 

Increderea noastra in calitatea produselor pe care le executam este data de calitatea furnizorilor nostri, pe care dorim sa o transmitem mai departe printr-o prelucrare riguroasa asigurata de tehnologia moderna si personal calificat.

“Strategia noastra de dezvoltare vizeaza realizarea unor parteneriate stabile cu arhitecti, antreprenori si constructori, carora sa le asiguram solutii complete adaptabile oricaror configuratii..”