Tamplarie din aluminiu

Pereti cortina

Avand in vedere tendintele de pe piata constructiilor initial ne-am concentrat oferta spre executia si montarea peretilor  cortina si tamplariei din profile de aluminiu si sticla, luminatoarelor, a executarii compartimentarilor interioare din sticla .

 

Firma noastra a executat si executa toate tipurile de fatade cortina: clasice, structurale si semistructurale, luminatoare, dar si tamplarie din profile atat izolate, cat si neizolate termic.

Luminatoare din sticla

SIBELIUS SRL este producator de luminatoare din sticla.

Furnizam game largi si variate de sisteme de ventilatie care includ:

    • motoare si sisteme de actionare la 24 V si 230 V pentru ferestre,
    • luminatoare din sticla, sisteme modulare de control al ventilatiei cu economisire de energie,
    • tehnologie prin senzori de control al climatului.

Sistemele de evacuare a fumului si caldurii cuprind toate tipurile de mecanisme automate de actionare si comanda, suplimentate de detectorii corespunzatori de fum, sisteme de anuntare a pompierilor, sisteme manuale de activare, precum si alarme pentru incendiu.  Caracteristic este lucrul in parteneriat cu clientii de la stadiul de planificare pana la finalizare si realizarea de produse specific concepute pentru a satisface constrangerile date de conditiile de mediu, de situl de constructie sau de buget.

Ferestre din aluminiu de la Schüco

Gama de ferestre contine ferestre obisnuite, ferestre cu un design special, precum si ferestre destinate constructiilor vechi cu ornamente fin profilate si contururi tesite – indicate atat pentru constructii noi cat si pentru renovari!

Aluminiul poate fi modelat cu precizie si de aceea face posibila punerea in practica a dorintelor si cerintelor dumneavoastra: Executia precisa si produsele de marca ridica valoarea casei dumneavoastra!

Galerie de imagini