Tamplarie din lemn

Tamplarie Unilux

In anul 2008  SIBELIUS SRL  a incheiat un parteneriat cu firma  UNILUX  din Germania pentru a importa in Romania sisteme de tamplarie si pereti cortina din lemn statificat si lemn stratificat placat cu aluminiu.

 

Aducem astfel pe piata autohtona un produs ce include atat o experienta de peste 50 de ani, cat si rigurozitatea si inovatia germana. 

Eficienta

Sistemele Unilux se adreseaza atat segmentului rezidential, cat si celui comercial de mare anvergura, fiind adaptate fiecarui proiect in parte si se caracterizeaza prin eficienta termica, calitate si eleganta.

 

Ferestrele, usile si sistemele de pereti cortina Unilux se grupeaza in diferite serii in functie de designul clasic sau modern, de gradul de confort termic sau de dimensiunile acestora.

Executate din 5 esente de lemn ce pot fi vopsite in peste 200 de nuante, cu aluminiu la exterior ce se poate vopsi in toate culorile RAL, cu vitraj termopan.

 

Acesta poate avea in componenta 2 sau 3 foi de geam cu argon sau krypton in interior.

 

Sistemele Unilux asigura confortul termic (se poate ajunge la Uf = 0,71), siguranta si securitate (tamplaria are diferite grade de siguranta, in functie de cerere), lasand o mare libertate in proiectare (usile pot avea pana la 3,2 m inaltime) si asigurand astfel individualitatea fiecarui proiect.

Galerie de imagini