Tamplarie din aluminiu

Ce facem?

Sibelius SRL executa si monteaza pereti cortina si tamplarie din profile de aluminiu si sticla si luminatoare. 

Executam toate tipurile de fatade cortina: clasice, structurale si semistructurale, luminatoare, dar si tamplarie din profile atat izolate, cat si neizolate termic.

Responsabilitate

Intotdeauna am considerat ca responsabilitatea noastra este multumirea beneficiarilor nostri.
Pentru a veni in intampinarea celor ce aleg performanta ne-am completat oferta cu cateva produse ce indeplinesc cerintele actuale, asfel incat sa ofere o gama cat mai completa de posibilitati si solutii pentru realizarea peretilor din sticla.

Precizie in realizare

Aluminiul poate fi modelat cu precizie si de aceea face posibila punerea in practica a dorintelor si cerintelor dumneavoastra.

Executia si precizia de marca ridica valoarea constructiei!

Din anul 2006  SIBELIUS SRL  este reprezentanta firmei germane AUMULLER AUMATIC pentru Romania si importam  sisteme de evacuare fumului si caldurii, sisteme pentru ventilarea si aerisirea naturala, automatizarea sistemelor de umbrire si parasolare,  precum si sisteme de porti si organizarea spatiilor de parcare marca Ferralux.

 

La fiabilitatea operationala a sistemelor Ferralux se adauga si reputatia pentru calitatea superioara si de produse bine gandite.

 

Aumuller este lider inovator in fabricarea unei game largi si variate de sisteme de ventilatie care include: motoare si sisteme de actionare la 24 V si 230 V pentru ferestre, luminatoare din sticla si policarbonat, sisteme modulare de control al ventilatiei cu economisire de energie, tehnologie prin senzori de control al climatului.

 

Sistemele de evacuare a fumului si caldurii cuprind toate tipurile de mecanisme automate de actionare si comanda, suplimentate de detectoare corespunzatori de fum, sisteme de anuntare a pompierilor, sisteme manuale de activare, precum si alarma pentru incendiu.

 

Caracteristic este lucrul in parteneriat cu clientii de la stadionul de planificare pana la finalizarea si realizarea de produse specifice concepute pentru a satisface constrangerile date de conditii de mediu, de situl de constructie sau de buget.

Galerie de imagini